![]() |
Erikli Bulgurlu Pazı Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erikli Bulgurlu Pazı SarmasıErikli Bulgurlu Pazı Sarması Tarifi - Erikli Bulgurlu Pazı Sarması Nasıl Yapılır - Erikli Bulgurlu Pazı Sarması Malzemeleri Erikli Bulgurlu Pazı Sarması MALZEMELER 2 demet pazi 2 su bardagi bulgur 1 adet sogan 1 dis sarimsak 1 yemek kasigi salça 1 su bardagi zeytinyagi nar eksisi veya limon 10 - 15 adet yesil erik 1/2 kg Yogurt tuz, karabiber YAPILIŞ TARİFİ Pazilarin yapraklarini kaynar suya çok az batirin sonra soguk suya alin ![]() Biraz beklettikten sonra sudan çikartin ![]() islatin ![]() ![]() tuz, karabiber ve zeytinyagi ile birlikte yogurun ![]() tencereye dizin ve erikleri koyun ![]() geçecek kadar sicak su ilave edip 20 dakika pisirin ![]() dökerek servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
|