![]() |
Bakla Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakla SarmasıMalzemeler: 500 gram taze asma yaprağı Bir buçuk su bardağı kuru iç bakla 2 adet büyük boy soğan Yarım su bardağı ince bulgur ve aşurelik buğday karışımı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 7-8 dal taze reyhan 1 adet büyük boy domates Yarım demet ince kıyılmış dereotu 600 gram koyun sırtı Tuz Üzerine: 1 adet soğan 1 çorba kaşığı salça 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorbakaşıgı sıvıyağ Yarım su bardağı su Hazırlanışı: İç baklayı derin bir kaseye alın ![]() ![]() ![]() Taze asma yaprağı ve iç harç bitene kadar işleme devam edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|