Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etiyle, kavurma, kurban

Kurban Etiyle Kavurma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kurban Etiyle Kavurma



kurban etiyle kavurma nasıl yapılır
Kurban bayramında kestiğimiz kurbanlarımızdan ailemiz ve misafilerimiz için çok güzel et yemekleri yapabilirizKurban etlerinden 1 gün dinlendirdikten sonra harika et yemekleri pişirebilir, kurban etlerini çok güzel değerlendirebilirizÖrneğin size basit ama lezzetli bir et kavurma tarifi vereceğim


Et kavurması tarifini sığır etiyle yapabilirsiniz yine koyun ya da kuzu etiyle de bu yemeği yapabilirsiniz

Malzemeler:

200 gram kemiksiz et

4 adet arpacık soğan

1 adet sivri biber

4 adet çeri domates

1 yemek kaşığı yağ

Yeteri kadar tuz karabiber

Hazırlanışı:

Bir tavaya yağ koyup kuş başı doğranmış eti iyice kavurun Daha sonra arpacık soğan ve biber ilave ederek kavurun Daha sonra domates, karabiber ve tuz ilave ederek birkaç dakika daha kavurduktan sonra ocaktan alın Bir tabağa alıp üzerine kekik ilave ederek veya pilav üzerinde servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.