![]() |
Salamura Biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Salamura BiftekMALZEMESİ 6-8 adet bonfile (biftek ya da antrkot) Salamura malzemesi için: 4 yaprak kuru ya da taze adaçayı 1 sap taze biberiye dalı (Ama sadece dalın etrafındaki yeşil kürdan şeklindeki yaprakları alıp, çok incecik doğrayacaksınız) Yarım su bardağı sıvıyağı 1 tatlı kaşığı kuru nane 1 tatlı kaşığı kuru kekik 1 tatlı kaşığı hardal 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber ya da 10-15 adet tane karabiber [U]TARİF[/U] Salamura karışımı için derin bir kase içine sıvıyağını aktaralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sofrayı hazırlayacağınız zaman tavada yağı kızdırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|