![]() |
Yeşil Soslu Dana Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Soslu Dana EtiMalzeme: 800 g dana nuarı, 1 litre sebze suyu (komprime), 1 yemek kaşığı karabiber tanesi, 1 defne yaprağı, 1 baş soğan, 5 karanfil, 2 yumurta, 2 bağ maydanoz, 8 tuzlu sardalya filetosu, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 5 yemek kaşığı kapari, 200 g ekşi krema, 2 yemek kaşığı mayonez, 3 tatlı kaşığı sirke, tuz, karabiber ![]() yapilisi 1 Eti yıkayarak kurulayın, etrafına mutfakta kullandığınız pamuk ipliği sarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 Yumurtaları haşlayarak soyun, ortadan kesin, sarılarını çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() 3 Eti sıvıdan çıkartın, ipliği sökün ve ince ince dilimleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|