![]() |
Tas Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tas KapamaTas Kapama Tarifi - Tas Kapama Yapılışı - Tas Kapama Nasıl Yapılır - Tas Kapama Malzemeleri İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Kalça Kuşbaşı 1 adet orta boy soğan (ince kıyılmış) 1 çorba kaşığı domates salçası 2 adet büyük boy patates (iri küp doğranmış) 250 ml su (kaynar) Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Soğan, domates salçası, tuz ve karabiberi ovarak iyice karıştırın ![]() ![]() Isıya dayanıklı, 10 cm yüksekliğinde ve 20 cm çapında bir fırın kabına sırasıyla patatesleri ve etleri yayın ![]() ![]() Hızlı ateşte kaynama noktasına kadar ısıtın ![]() ![]() ![]() Üzerine arzu ederseniz maydanoz serperek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|