![]() |
Bonfile Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bonfile Sarmabonfile yemekleri - bonfile nasıl pişirilir - bonfile sarma nasıl yapılır ![]() 4 kişilik 15 dakika Önceden ısıtılmış fırında 180-200 derecede 15 dakika ![]() Sos hazırlığı: Tavada 15 dakika Malzemeler Bonfile (1 kg ,dövülmüş), Kabak (1 adet), Domates (2 adet), Havuç (2 adet), Soğan (1 adet), Taze fasulye (4-5 adet), Sivribiber (4 adet), Salça (1 çorba kaşığı), Maydanoz (1 tutam), Sıvıyağ (1 çay bardağı), Sarımsak (4 diş), Tuz (1 tatlı kaşığı), Karabiber (1-2 tatlı kaşığı), Un (1 tatlı kaşığı), Nar eksişi (1 çorba kaşığı) ![]() |
![]() |
![]() |
|