![]() |
Çin Pirzolası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin PirzolasıÇin Pirzolası Malzemeler ; 6 kişi için 2 Kg Kuzu veya Dana Pirzolası 2 baş dövülmüş sarımsak 2 yemek kaşığı Ketçap 2 yemek kaşığı Soya Sosu 2 yemek kaşığı Tatlı&Ekşi Sos 2 yemek kaşığı Kırmızı Şarap 1 çay kaşığı Zencefil 1 yemek Kaşığı Bal Tuz, Karabiber Fırını önceden 150° dereceye kadar 10 dakika ısıtın ![]() ![]() Tüm malzemeyi karıştırın ve bir fırça kullanarak pirzolaların üstüne sürün ![]() ![]() Sonra pirzolaların arkasını çevirip tekrar fırça ile sosu sürün ve 30 dakika daha pişirin ![]() Tatlı Ekşi Sos hemen hemen tüm çin yemeklerinde kullanılır ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arşivimden |
![]() |
![]() |
|