Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
paçası

Et Paçası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Paçası



Malzemeler

• 1 kg yağsız parça et,

• 100 gr sarımsak,

• 1 yemek kaşığı tere yağı,

• Karabiber,

• Kırmızı pul biber,

• Tuz,

• 2 veya 3 adet limon,

• 2 lt su

Hazırlanışı

Tencereye 2 litre su konup kaynatılır, parça et içine atılır ve pişirilir ve ocaktan indirilir Küçük bir tavada yağ eritilir, içine ezilmiş sarımsak, karabiber, tuz, kırmızı pul biber atılır Pişirilmiş olan et küp şeklinde doğranır Doğranan et tekrar tenceredeki suyun içine atılır ve kaynatılır Bir tavada yağda kızdırılan karışım da yemeğin üzerine boşaltılır Servise sunulan yemeğin üzerine limon sıkılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.