![]() |
Hünkâr Beğendi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hünkâr Beğendi![]() Tas kebabı için * 250 gram kuşbaşı et * 1 adet soğan * 1 adet domates * 1 tatlı kaşığı domates salçası * 1/2 çay kaşığı tarçın * karabiber * su Beğendi için * 2 adet patlıcan * 3 yemek kaşığı un * 2 yemek kaşığı tereyağ * 3 yemek kaşığı Hindistancevizi * 1 su bardağı süt * 1 su bardağı su * 50 gram kaşar peynir * tuz Hazırlanışı 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|