![]() |
Mantarlı Ve Kremalı Biftek Sote |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Ve Kremalı Biftek Sotemantarlı biftek nasıl pişirilir - kremalı biftek tarifi - biftek marine malzemeleriMalzemeler: 800 gr dana biftek 1 kuru soğan 2 diş sarımsak 7-8 adet mantar 2-3 çorba kaşığı sıvıyağ 4 çorba kaşığı krema Tuz, karabiber Marine için: 3-4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dal taze veya 1 kaşık kuru biberiye Hazırlanışı: Biftek dilimlerini ince uzun şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanı kıyın ![]() ![]() ![]() Etler yumuşayana kadar pişirdikten sonra mantarları ilave edip sotelemeye devam edin ![]() Mantarlar pişince ateşi kısın ve kremayı ekleyin ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|