![]() |
Et Nasıl Kavrulur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Nasıl KavrulurEt pişirmenin püf noktaları - Et nasıl kavrulur - Et nasıl Pişer Pişirmeden önce eti soğuk suda 20 dakika bekletin ![]() ![]() Küçük dilimler şeklinde kesin ![]() Tavayı veya ızgarayı etleri yerleştirmeden önce ısıtın ![]() Yüksek ateşte pişirmeyin ![]() ![]() Tuzu et piştikten sonra ilave edin ![]() ![]() Etin yumuşak olmasını istiyorsanız, haşlama suyuna 2 yemek kaşığı sirke katın ![]() Yoğurt suyu ile eti terbiye edin ![]() ![]() Baharatları, et yemek çeşidine göre pişme öncesinde veya sonrasında ilave edin ![]() ![]() Pişmiş et ile çiğ etin birbirine değmeyecek şekilde saklanması gerekiyor ![]() ![]() ![]() Ayrıca, dondurulacak etleri tek kullanımlık porsiyonlara bölün ![]() Pişmiş etleri sıcak iken derin dondurucuya bırakmayın ![]() |
![]() |
![]() |
|