Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beşamel, pirzola, soslu

Beşamel Soslu Pirzola

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamel Soslu Pirzola



pirzola yemekleri - pirzola tarifi - et yemekleri


Malzemeler:

10 adet kuzu pirzola,

2 kaşık margarin,

3 kaşık un,

2 bardak süt,

2 yumurta,

1 kaşık kaşar rendesi,

1 bardak zeytinyağı,

tuz,

karabiber

Hazırlanışı:

Unu margarin ile hafif pembeleşinceye kadar kavuralım Sütü ilave edelim ve muhallebi gibi pişirelim İçine yumurta, tuz ve kaşar rendesini ekleyelim Pirzolalara tuz ve karabiber serpip sosa batıralım Daha sonra kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartalım Saplarına folyo sararak servis yapalım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.