Domatesli Hardallı İzgara Fileto |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Domatesli Hardallı İzgara FiletoDomatesli Fileto - Et Nasıl Pişirilir - Izgara Et Tarifi MALZEMELER 200 gr fileto 5 gr biberiye 3 gr adaçayi 5 gr maydonoz 30 gr sari domates 40 gr kirmizi domates 30 gr toz seker 30 gr dijon hardali 3 gr tuz 3 gr beyaz biber 20 ml zeytinyagi 30 gr tuzsuz tereyagi Garnitür olarak 30 gr patates YAPILIŞ TARİFİ Filetoyu adaçayi ve biberiyeli zeytinyaginda bekletin Agir ateste izgara yapin Sos için: Sekeri ateste karamelize edin Tereyagini ekleyin Birkaç dakika kaynatin ve hardali ekleyin Küçük domatesleri ikiye ayirip sote edin Tuz, biber ve hardal ekleyin Kizarmis veya firinda patates ile servis yapin alıntı |
|