![]() |
Sadrazam Usulü Kuzu Kavurma - İstanbul Yemekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadrazam Usulü Kuzu Kavurma - İstanbul Yemekleriİstanbul Yemekleri - Sadrazam Usulü Kuzu Kavurma Tarifi - Kuzu Kavurma Nasıl Yapılır ![]() Malzemeler 750 gram kuzu eti 250 gram arpacık soğan 2'şer adet domates ve sivri biber 10 diş sarmısak, tuz, karabiber, kimyon, kekik ve kakule Hamur için: 1 adet yumurta Yarım kg milföy hamuru Pilav için: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı su, 1 adet havuç Yarım çay kaşığı tarçın Yarım çay bardağı kuş üzümü 3 çorba kaşığı tereyağı, tuz Yapılışı Etlerİ tencereye alın ve üzerine tuz serperek, suyunu salıp çekene kadar kapağı kapalı bir şekilde pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşe Yaşar |
![]() |
![]() |
|