Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gerdan, söğüş

Gerdan Söğüş

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gerdan Söğüş



Gerdan Söğüş Tarifi - Gerdan Söğüş Nasıl Yapılır - Gerdan Söğüş Malzemeleri


GERDAN SÖĞÜŞÜ


Koyun gerdanı, su dolu bir kaba koymalı ve musluk altına sokarak suyunu tazeliyerek akıtmalıdır Sonra tencereye almalı ve et nisbetinde uygun su koyarak ocağa oturtmalı ve iyice kaynatmalıdır Su yüzünde hasıl olan köpükleri de almalıdır İndirmezden evvel tuzunu da atmalıdır Bu basit söğüş tertibidir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.