Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftekli, dürüm

Biftekli Dürüm

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biftekli Dürüm



Biftekli Dürüm Tarifi - Biftekli Dürüm Nasıl Yapılır - Biftekli Dürüm Malzemeleri
Biftekli Dürüm


2 yufka

7 adet kornişon tuşu

4 adet domates

6 adetmmarul yaprağı

4 parça biftek

100 gramkıyma

Yarım soğan


Dövülmüş bifteğin bir tanesini tezgah üzerine alın Rendelenmiş soğan ve kıymayı bir kapta karıştırıp üç parçaya bölün Bir parçasını tezgahtaki etin üzerine yayınÜzerine tekrar biftek ve tekrar kıymalı harç ilave edin Böylece kat kat et, kıyma, et, kıyma şeklinde altta ve üstte et olmasını sağlayın Daha sonra folyoya sarıp 3 saat derin dondurucuda bekletin Pişireceğiniz zaman çok ince dilimleyerek yağsız tavada iki yüzünü 4 dakika pişirin Yufkanın içine paylaştırıp üzerine turşu ve domates koyup rulo şeklinde sarın Servis yaparken tost makinesinde ısıtıpmarul yapraklarıyla süsleyin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.