![]() |
Koyun Kol Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Koyun Kol SarmasıKoyun Kol Sarması tarifi - Koyun Kol Sarması yapilisi ![]() Malzemeler • 750 gr ![]() • Tuz, karabiber • 2 büyük boy havuç • 1 su bardağı sıcak su • 1 çorba kaşığı salça •1 çorba kaşığı yoğurt Tarif Koyun kolunun, eti zedelemeden kemiğini çıkartıp yayın ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine tuz ve biberi serpin ![]() ![]() ![]() Eti bir tencereye koyun, suyu ilave edip kapağı sıkıca kapatın ![]() ![]() ![]() Fırınınızı 180 dereceye getirip, ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsiyi fırından alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|