![]() |
Sığır Yahni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sığır YahniSığır Yahni Tarifi - Sığır Yahni Nasıl Yapılır - Sığır Yahni Malzemeleri 1 kg ![]() 2 çorba kaşığı içyağı veya 75 gr ![]() 100 gr ![]() 1 çorba kaşığı un 1 karışık ot demeti Karabiber tuz 200 gr ![]() 200 gr ![]() 1 çorba kaşığı toz şeker 30 gr ![]() İçyağını veya tereyağını tencerede eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karışık ot demetini de atarak, tencerenin kapağını kapatın ![]() Yemek kaynamaya başlayınca ateşi kısın ve 2 saat pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|