![]() |
Et Haşlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et HaşlamaEt Haşlama Tarifi - Et Haşlama Nasıl Yapılır - Et Haşlama Malzemeleri Et Haşlama Malzemeler: • 1 kg dana incik veya kemikli haşlamalık et • 1 orta boy soğan • 1 diş sarımsak • 2 litre su • Tuz • Karabiber • 1 yemek kasığı sıvıyağ Sunum için: • Limon • Sumak Yapılışı: 1 ![]() ![]() ( Eğer benim gibi dana incik kullandıysanız et kemiksiz olduğu için yıkamasanız da olur ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|