![]() |
Güveçte Etli Türlü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Etli Türlüsebzeli güveç - türlü güveci - etli güveç Malzeme: 500 gram taze fasulye 500 gram kuşbaşı et 100 gram Teremyağ 7-8 dal taze fesleğen 5 diş sarımsak 1 çorba kaşığı Altın Hasat Riviera Zeytinyağı 2 adet patlıcan 3 adet patates 1 kg domates 7-8 adet sivribiber 1 çay bardağı su Tarifi: Kuşbaşı eti yağsız olarak bir tavada suyunu çekene dek 10 dakika kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 çorba kaşığı tuz ilave edilmiş soğuk suda 15 dakika kadar beklettikten sonra süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine birer çay kaşığı kadar Teremyağ parçalarından yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|