![]() |
Antepfıstıklı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Antepfıstıklı TavukMalzemesi: 3 çorba kaşığı yoğurt 1 çorba kaşığı domates salçası Tuz Taze çekilmiş karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağı 5 parça kemiksiz tavuk göğüs eti (dövülerek inceltilmiş) 1 su bardağı tuzsuz antepfıstığı Yapılışı: * Bir kapta yoğurt, salça, tuz, biber ve zeytinyağını çırparak karıştırın ![]() ![]() ![]() * Fıstıkları robottan geçirerek çok ince olmayacak biçimde kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Fırınınızı 200 C dereceye getirip, ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|