![]() |
Elma Soslu Bademli Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elma Soslu Bademli HindiElma Soslu Bademli Hindi Tarifi - Elma Soslu Bademli Hindi Yapılışı - Elma Soslu Bademli Hindi Nasıl Yapılır -Banvit Elma Soslu Bademli Hindi ![]() İçindekiler: 1 tabak Banvit Hindi Bonfile 2 çorba kaşık un 1 çorba kaşık süt 2 adet yumurta (hafif çırpılmış) 250 gr badem (ince kıyılmış) 20 gr bayat ekmek içi (ufalanmış) 60 gr sıvı yağ 2 çorba kaşık zeytinyağ 2 adet soğan (piyaz doğranmış) 1 adet büyük boy elma (soyulmuş, dilimlenmiş) 100 gr Banvit Hindi Macar Salam (ince şerit kesilmiş) 1/2 çay kaşığı tarçın 1 çorba kaşığı teriyaki sos 350 ml portakal suyu 1 çorba kaşığı maydanoz (iri doğranmış) Etlerin her iki yüzüne un serpip, fazla unları silkeleyin ![]() ![]() Unlu etleri sütlü yumurtaya batırıp, sırasıyla badem ve ekmek içine bulayın ![]() ![]() Isıtılmış zeytinyağında altın sarısı renk oluncaya kadar kızartın ![]() ![]() Yağı ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etlerin üzerine elmalı sos gezdirip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|