![]() |
Sardalya Soslu Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sardalya Soslu TavukMALZEMELER 4 tavukgöğsü filetosu 2 sardalya filetosu - salamura 1 demet maydanoz 1 çorba kaşığı limon suyu 2 diş sarmısak 2 küçük soğan 4 çorba kaşığı un 20 gr tereyağı 5 çorba kaşığı zeytinyağı 50 gr kapari karabiber, tuz HAZIRLANIŞI Tavuk filetolarını una bulayıp, yağda her iki tarafını 3-5 dakika orta sıcaklıktaki ateşte kızartın ![]() ![]() ![]() Filetoları ince ince dilimleyip üzerlerine hazırladığınız dökün ![]() İsteğe bağlı olarak kapari, haşlanmış taze fasulye ve kızarmış küçük ekmek dilimleriyle servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|