![]() |
Firinda Tavuklu Krep |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Firinda Tavuklu KrepFirinda Tavuklu Krep Krep icin: 4 Yumurta 1 Yemek K ![]() 1 Tutam Tuz 375g yada 3/8L Süt 125g yada 1/8 L Su 8 Yemek K ![]() 250g Un Malzemeleri teker teker cirpin ![]() ![]() iCi icin: Tavuk Gögsü Mantar Kirmizi Biber Domates Tuz, Biber ![]() ![]() ![]() Tavuklari ince uzun dograyip pisirin(tam pismesin diger malzemelerlede pisecek) Sonra ince dogranmis mantari ekleyin onlarda kavrulduktan sonra biberi ekleyin ve biraz sonrada kabugu soyulmus domates tuz ve biber ekleyip iyice pisirin ![]() Bütün malzemeler sogutuktan sonra Kreplerin bir kenarina ic malzemeyi koyup sarin ve hepsine ayni islemi tekrarlayin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|