![]() |
Tavuk Pirzolası Kiev |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Pirzolası KievTavuk Pirzolası Kiev Tarifi - Tavuk Pirzolası Kiev Yapılışı - Tavuk Pirzolası Kiev Nasıl Yapılır - Tavuk Pirzolası Kiev Malzemeleri MALZEMELER 2 kişilik 1 adet yarka piliç (yaklaşık 1200 gr) 250 gr tereyağı 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 1 çay kaşığı limon suyu 3 bütün yumurta ½ su bardağı un 1 su bardağı galeta unu tuz bir tutam karabiber 2 dilim bir parmak kalınlığında muska biçiminde kesilmiş içi oyulmuş taze kızarmış ekmek kızartmak için sıvı yağ HAZIRLANIŞI Tereyağını küçük bir kaba koyun üzerine tuz, karabiber, maydanoz ve limon suyunu ilave ederek yumuşatmadan bir kere karıştırıp muhafaza edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|