Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gulaş, tavuk

Tavuk Gulaş

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Gulaş



tavuk gulaş


2 yemek kş tereyag

1 büyük sogan

3diş sarmısak

1 biber

200gr mantar

300gr tavuk kıyması

25 su bardagı su

1 tavuk bulyon

2 domates püresi

4 küçük boy patates

2 yemek kş krema

kıyılmış maydanoz

teflon geniş tencereyi tepsileri yagladıgımız gibi zeytinyagıyla yaglıyoruztereyagını ekliyoruzkıymayı ekleyip tuz karabiber ve cok az seker serpip kıymanın her yeri esit pişene kadar kısık ateste kavuruyoruzdiger tarafta kabuklarını soyup yemeklik dogradıgımız patatesleri küçük bir tencerede haslayıp suyunu süzüyoruz

büyük soganı ve biberi jülyen dogruyoruzsarmısagı minik dogruyoruzmantarları dilimlekıyma pişince üzerine mantarları yayıyoruzüstüne biberi onunda üzerine sogan ve sarmısagı yayıyoruz ve karıstırmadan kapagını kapatıyoruz

biraz biberler ve sogan yumusayınca 2 tatlı kş kırmızı toz biber biraz kimyon serpiyoruzüzerine bulyon,su vedomates püresini ekliyoruzpişince patates ve kremayı ekleyip bir iki karıştırıp maydanoz serpip ocaktan alıyoruz

afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.