![]() |
Milföylü Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföylü HindiMilföylü Hindi Tarifi - Milföylü Hindi Yapılışı - Milföylü Hindi Nasıl Yapılır - Milföylü Hindi Malzemeleri ![]() İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Kalça Kuşbaşı 8 adet milföy hamuru 1 adet yumurta sarısı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı tereyağı 200 gr kuru soğan (iri doğranmış) 150 gr mantar (ince kıyılmış) 2 diş sarmısak (ince kıyılmış) Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda) Dört adet milföy hamurunu fırın tepsisine yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta sarısı ile zeytinyağını çırpıp hamurların üzerine sürün ve önceden ısıtılmış 200 0C fırında hamurlar kabarıp üzerleri alın sarısı renk alıncaya kadar yaklaşık 20 dak ![]() ![]() Isıtılmış yağda soğanları karıştırarak yumuşayıncaya kadar yaklaşık 3-4 dak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız etli karışımı milföy hamurlarının ortasına paylaştırın, üzerlerine yuvarlak milföy kapaklarını yerleştirip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|