![]() |
Enginarlı Piliç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginarlı Piliçenginarlı piliç nasıl pişirilir - enginarlı tavuk Malzemeler: - 1 küçük piliç - 1 adet havuç - 1 adet küçük boy soğan - 3 adet konserve enginar - 1 adet patates - 2 su bardağı su - 2 çorba kaşığı zeytinyağı - 2 çorba kaşığı un - 1 çay kaşığı muskat - tuz, karabiber - 1 küçük kutu krema - 1 adet yumurtanın şansı - 6 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri - ince kıyılmış maydanoz Hazırlanışı: Kaynamış 2 su bardağı suya 1 küçük pilici, ufak doğranmış havucu ve çok küçük kesilmiş soğan ekleyip 15 dakika kaynatın ![]() Ufak doğranmış patatesi ve dörde bölünmüş enginarları ekleyip 5 dakika daha haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak unlu sosu hızlı karıştırarak, kremalı karışımı ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|