![]() |
Hamburg Tavuğu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamburg TavuğuMALZEMELER 8 adet tavuk baget (veya bir bütün tavuk 8 parçaya bölünür) 2 baş orta boy kuru soğan (halka şeklinde doğranmış) 1 tatlı kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı margarin 200 gr ![]() 10-15 adet kabuklu veya kabuksuz midye 1 su bardağı beyaz şarap 2 diş sarmısak (dövülmüş) 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Öncelikle 2 yemek kaşığı yağı derin bir tavada eritelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan bir tavaya kalan 1 yemek kaşığı yağı koyup, eriyince 2 diş sarmısağı atıp 1 dakika kadar kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|