![]() |
Kırmızı Biberli Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Biberli TavukKırmızı Biberli Tavuk Tarifi - Kırmızı Biberli Tavuk Yapılışı - Kırmızı Biberli Tavuk Nasıl Yapılır - Kırmızı Biberli Tavuk Malzemeleri MALZEMELER 4 parça tavuk, derili 15 gr margarin veya tereyagi 500 gr sogan, ince dogranmis 1 dis sarimsak, ezilmis 1 yemek kasigi tatli toz kirmizi biber Tuz ve karabiber 150 ml tavuk suyu, kaynar halde 150 ml krema YAPILIŞI Firini 180 C'ye isitin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|