![]() |
Yoğurtlu Kızarmış Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu Kızarmış TavukYoğurtlu Kızarmış Tavuk Tarifi - Yoğurtlu Kızarmış Tavuk Yapılışı - Yoğurtlu Kızarmış Tavuk Nasıl Yapılır - Yoğurtlu Kızarmış Tavuk Malzemeleri MALZEMELER 1 adet pismeye hazir tavuk, yaklasik 2 kg ![]() 1 dis sarimsak, bir tutam tuzla ezilmis 2 yemek kasigi dogranmis taze nane 1 yemek kasigi kimyon 2 çay kasigi seker 1 çay kasigi zencefil 1 çay kasigi tuz 1/2 çay kasigi toz aci kirmizi biber 1/2 çay kasigi zerdeçal 500 gr yogurt Pilav, servis için Taze nane, süslemek için YAPILIŞ TARİFİ Tavugu yikayip iyice kurulayin ![]() ![]() Yogurdun 150 gramını bir kenara ayirin ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün firini 190 C'ye isitin ![]() ![]() ![]() ![]() Tavugu güveç kabindan çikartip sicak tutun ![]() ![]() ![]() Eger pilav ile sunuyorsaniz, tavugu pilavin üstüne koyup, üzerine yogurt sosunu gezdirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|