![]() |
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu PiliçYeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Tarifi - Yeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Nasıl Yapılır - Yeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Malzemeleri Malzemeler : 4 adet piliç kalça 2 çorba kaşığı sıvıyağ 4 çorba kaşığı tereyağı 6 adet ince doğranmış taze soğan 1 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı hardal Yarım su bardağı tavuk suyu 1 çorba kaşığı taze kekik Yarım çay kaşığı karabiber Tuz Tarif : Kemiksiz piliç kalçalarını tuzlayarak, sıvı yağda altın sarısı renk alıncaya kadar alt üst ediniz ![]() Taze soğanları ince ince doğrayınız ![]() Tereyağını eriterek taze soğanları birkaç kez çeviriniz ![]() Unu ilave ederek 1 dk ![]() ![]() Hardal ve tavuk suyunu ekleyerek bir taşım kaynatınız ![]() Piliçleri bu sosa ilave ederek 10 dk ![]() ![]() Üzerine doğranmış taze kekik serperek sıcak olarak servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|