![]() |
Kestaneli Hindi Göğsü Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Hindi Göğsü Tarifikestaneli hindi tarifi - hindi nasıl pişirilir ![]() Malzemeler Yarım Su Bardağı Tavuk Suyu 4 Dilim Füme Hindi Yarım Kutu Krema 1 Elma 1 Havuç 2 Yemek Kaşığı Tereyağı Yarım kg Kestane Yarım Limon Suyu 2 Büyük Parça Hindi Göğsü Tuz, Karabiber, Tarçın, Dereotu (4 Kişilik) Hazırlanış Şekli: Hindi göğüsleri döverek inceltin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çukur bir kapta ezilmiş kestane, havuç, elma, tuz, biber, tarçın ve çok ince kıyılmış dereotunu karıştırın ![]() ![]() İki dilim füme hindinin üzerine bir dilim hindi göğsü yayıp içine hazırladığınız harçtan ilave ederek rulo yapın ![]() ![]() Kalan tereyağını tavada kızdırıp hindi rulolarını çevirerek kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Ruloları pamuk ipliği veya maydanoz sapları ile bağlayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|