Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fesleğenli, piliç

Fesleğenli Piliç

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fesleğenli Piliç



Fesleğenli Piliç Tarifi - Fesleğenli Piliç Yapılışı - Fesleğenli Piliç Nasıl Yapılır - Fesleğenli Piliç Malzemeleri




Yemek türü: Ana yemek

Hazırlama süresi: 30 dakika

Miktar: 4 kişilik


İçindekiler:

1 tabak Piliç Göğüs Bonfile

2 çorba kaşığı zeytin ezmesi

1 çorba kaşığı fesleğenli pesto sos

125 ml piliç suyu

Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş)


Etleri streç arasında döverek hafifçe inceltin Hafif yağlanmış yağsız tavayı ısıtıp, etleri yerleştirin Hızlı ateşte, etlerin her iki yüzleri altın sarısı renk alıncaya kadar, yaklaşık 3`er dak pişirin ve bir fırın kabına yerleştirin Zeytin ezmesi ve fesleğenli pesto sosunu iyice karıştırıp, etlerin üzerlerine sürün Piliç suyunu ilave edip, tuz ve karabiber serpin Önceden ısıtılmış 200°C fırında, yaklaşık 20 dak pişirin Dilimleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.