![]() |
Kereviz Saplı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz Saplı Tavuk![]() Malzemeler 3 adet tavuk göğüs eti (bonfile edilmiş) Yarım demet kereviz sapı 2 tatlı kaşığı tereyağı 500 gr küçük boy patates (haşlamalık) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı tane karabiber Terbiyesi için; 1 adet limonun suyu 1 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı hazır süt kreması Tarifi Önce patatesleri yıkayın, kurulayın, birkaç yerinden iğneyle delin ![]() ![]() ![]() Tereyağı ile birlikte pembeleşinceye dek kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Tuzunu ve karabiberini ekin, kendi suyuyla pişirmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|