1 Tavuk göğüslerini ince dilimlere ayırın Eti incelmesi için doğrama tahtası üzerinde dövün
2 3 ayrı tabağa yumurta, un ve galeta ununu koyun
3 Tavuk göğüslerini sırasıyla yumurta, un ve galeta ununa bulayın Biz tavuğu önceden terbiyelemiştik Dolayısıyla tuzu ve bir takım baharatları mevcuttu Çok da lezzetli olmuştu Ancak eğer siz terbiyelemeyecekseniz unun içine bir miktar tuz katın, daha sonra da tavuğu bulayın)
4 Hazırladığınız etleri teflon bir tavada, üzerini neredeyse geçecek miktarda yağda arkalı - önlü kızartın Afiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.