Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börülceli, köri, soslu, tavuk

Köri Soslu Börülceli Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Köri Soslu Börülceli Tavuk



Malzemeler:


500 gr Börülce veya kilçiksiz taze fasulye

500 gr haslanmis tavuk eti

1 su bardagi yogurt

3 yemek kasigi mayonez

Tuz

3 çorba kasigi köri

1 çorba kasigi hardal



Yapilisi:


Börülceleri veya fasulye kullaniyorsaniz fasulyeleri biçakla 4'e bölerek çok fazla öldürmeden haslayin Bu malzeme yesil ve hafif diri ama pismis olmalidir

Bu malzemeyi süzüp sogumaya birakin

Pismis tavuk etini börülce veya fasulyelerin boyunda uzunlamasina ve yassi olarak kesin Bir kasede yogurdu mayonezi hardali ve 3 çorba kasigi köriyi ve tuzu çirparak karistirin

Sonra bu karisimin içine börülceleri ve dilimlenmis tavuk etini ekleyip tamamen birbirine bulanacak sekide ilave edin ve yine iyice karistirin


*Servis tabagina alarak sogumus halde servis yapiniz

__________________

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.