![]() |
Mantar Soslu Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantar Soslu Tavuktavuk yemekleri tarifleri - mantar soslu tavuk yapımı - soslu tavuk nasıl yapılır ![]() Malzemeler: * 4 adet tavuk but * 1,5-2 y ![]() ![]() * 2 y ![]() ![]() * 1 adet orta boy sogan * 120 g dugme mantar * 2 adet havuc * 2 bardak tavuk suyu * 1,5 y ![]() ![]() * 1,5 y ![]() ![]() * 2/3 s ![]() ![]() * Biraz tuz ve karabiber Yapilisi: 1 ![]() Un, tuz ve karabiberi bir kapta karistirip butlari bu karisima bulayin ![]() 2 ![]() Duduklu tencerenize yagi alip orta ateste kizdirin ve tavuk parcalarini her tarafi altin rengi oluncaya kadar kizartin ![]() ![]() 3 ![]() Ince dogranmis sogani ve havucu tencereye alip soganlar pembelesinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Pisen tavugu ve sebzeleri suzerek sicak bir tabaga alin ![]() ![]() ![]() 5 ![]() Servis tabaginin ortasina sebzeleri yerlestirip uzerine bir tane tavuk budunu koyun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|