![]() |
Bahçıvan Usulü Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahçıvan Usulü Hindi(4 Kişilik) Malzemeler 1 Hindi But 1 Su Bardağı Beyaz Şarap 2 Havuç 3 Çorba Kaşığı Sirke 4 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 1 Çorba Kaşığı Un 1 Salçalık Kırmızı Biber 8-12 Arpacık Soğan 1 Çorba Kaşığı Hardal 1 Çorba Kaşığı Kuş Üzümü 1 Su Bardağı Su 1 Defne Yaprağı 1 Çorba Kaşığı Domates Salçası 3-4 Dal Maydanoz Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Hindi butunu 4 parçaya bölüp derin bir tencereye yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eti marinattan alıp kurulayın ve una bulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eti marine ettiğiniz karışımda salçayı eritip güvecin üzerine gezdirin karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|