![]() |
Güveçte Tavuklu Karnabahar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Tavuklu KarnabaharGüveçte Tavuklu Karnabahar tarifi - Güveçte Tavuklu Karnabahar yapilisi ![]() Malzemeler • 1 adet orta boy karnabahar • 250 gr kuşbaşı tavuk göğsü • 100 gr konserve mantar • 1 adet kuru soğan • 1 adet havuç • 3 diş sarımsak • 2 yemek kaşığı tetryağı • 1 çay kaşığı köri • Yeteri kadar tuz ve karabiber • Yarım demet dereotu • 1 su bardağı sıcak su Tarif Tereyağında tavuk etlerini soteleyin ![]() ![]() Bütün sarımsakları, mantarları halka doğranmış havuçları ilave edip kavurmaya devam edin ![]() ![]() ![]() 180 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|