Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güveçte, karnabahar, tavuklu

Güveçte Tavuklu Karnabahar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Tavuklu Karnabahar



Güveçte Tavuklu Karnabahar tarifi - Güveçte Tavuklu Karnabahar yapilisi

Malzemeler

• 1 adet orta boy karnabahar

• 250 gr kuşbaşı tavuk göğsü

• 100 gr konserve mantar

• 1 adet kuru soğan

• 1 adet havuç

• 3 diş sarımsak

• 2 yemek kaşığı tetryağı

• 1 çay kaşığı köri

• Yeteri kadar tuz ve karabiber

• Yarım demet dereotu

• 1 su bardağı sıcak su

Tarif


Tereyağında tavuk etlerini soteleyin Soğanı halka halka doğrayarak ilave edin


Bütün sarımsakları, mantarları halka doğranmış havuçları ilave edip kavurmaya devam edin Karnabaharı dilim dilim kesip güvece yerleştirin Üzerine tavuklu harcı, köri, tuz, karabiber katıp 1 su bardağı sıcak su ilave ederek güvecin ağzını kapatın


180 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin Üzerine dereotu serpip servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.