Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beşamel, fırın, soslu, tavuk

Beşamel Soslu Fırın Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamel Soslu Fırın Tavuk



Beşamel Soslu Fırın Tavuk Tarifi - Beşamel Soslu Fırın Tavuk Nasıl Yapılır - Beşamel Soslu Fırın Tavuk Malzemeleri

Beşamel Soslu Fırın Tavuk




750 gr Tavuk

750 gr Patates

750 gr Havuç

750 gr Bezelye

Hazır Beşamel Sos

Tuz

Karabiber

Kaşar Peyniri


Patatesler ve havuçlar haşlanıp küp küp doğranır

Tavuk da haşlanıp didiklenir

Bezelye konserve ise haşlamaya gerek yok

Patates, havuç, bezelye, tavuk, tuz ve karabiber borcama konur

Diğer taraftan Hazır Beşamel Sos tarifine göre hazırlanır Hazırlanan beşamel sos bu karışıma eklenerek iyice karıştırılır

Üzerine rendelenmiş kaşar peynir yayılır ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kaşar peynir eriyene kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.