![]() |
Beşamel Soslu Fırın Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamel Soslu Fırın TavukBeşamel Soslu Fırın Tavuk Tarifi - Beşamel Soslu Fırın Tavuk Nasıl Yapılır - Beşamel Soslu Fırın Tavuk Malzemeleri Beşamel Soslu Fırın Tavuk 750 gr ![]() 750 gr ![]() 750 gr ![]() 750 gr ![]() Hazır Beşamel Sos Tuz Karabiber Kaşar Peyniri Patatesler ve havuçlar haşlanıp küp küp doğranır ![]() Tavuk da haşlanıp didiklenir ![]() Bezelye konserve ise haşlamaya gerek yok ![]() Patates, havuç, bezelye, tavuk, tuz ve karabiber borcama konur ![]() Diğer taraftan Hazır Beşamel Sos tarifine göre hazırlanır ![]() ![]() Üzerine rendelenmiş kaşar peynir yayılır ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kaşar peynir eriyene kadar pişirilir ![]() |
![]() |
![]() |
|