![]() |
Enginarlı Piliç Rulosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginarlı Piliç RulosuEnginarlı Piliç Rulosu Tarifi - Enginarlı Piliç Rulosu Yapılışı - Enginarlı Piliç Rulosu Nasıl Yapılır - Enginarlı Piliç Rulosu Malzemeleri ![]() İçindekiler: 6 adet Banvit Piliç Göğüs Bonfile 150 gr enginar göbeği (haşlanmış ve doğranmış /dondurulmuş veya konserve) 150 gr parmesan veya tulum peyniri (rendelenmiş) 30 gr mayonez 2 diş sarmısak (dövülmüş) 3 çorba kaşığı taze dereotu veya fesleğen (ince kıyılmış) Tuz, karabiber (dövülmüş) 12 adet Banvit Piliç Macar Salam 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çorba kaşığı tereyağı Enginar, peynir, mayonez, sarmısak ve dereotu veya fesleğeni robotta püre haline getirin ![]() ![]() Etleri yarım santimetre kalınlıkta olacak şekilde döverek inceltin ![]() Salamları her bir etin üzerine ikişer adet yanyana yerleştirin ve üzerlerine ince bir tabaka halinde enginar püresini sürün ![]() ![]() Fırına girebilecek bir kap içinde tereyağı ve zeytinyağını orta hararette ısıtın ![]() Kaba piliç rulolarını yerleştirin ve sürekli çevirerek yaklaşık 5 dak ![]() ![]() ![]() ![]() Fırından çıkarttıktan sonra, biraz soğumasını bekleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|