Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, türkmen

Türkmen Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Türkmen Kebabı



Türkmen Kebabı tarifi - Türkmen Kebabı yapılışı - Türkmen Kebabı malzemeleri

Malzemeler

4 adet tavuk göğüs

1 su bardağı erişte

2 tatlı kaşığı bitkisel margarin

1 adet orta boy kuru soğan (halka şeklinde doğranmış)

4 adet yeşil soğan (uzun uzun doğranmış)

2 adet kırmızı biber (ince ince kıyılmış)

2 adet yeşil biber

1 çay kaşığı hardal

2 yemek kaşığı soya sosu

2 su bardağı su

Yapılışı

Öncelikle, erişteyi bir tencerede 1 tatlı kaşığı margarinle pembeleştirin Tavuk tavuk göğüslerini parmak şeklinde ince ince kesin Öte yandan, parmak şeklinde doğradığınız tavukları, kalan 1 kaşık yağda iyice kızartın Kuru ve yeşil soğanları, biberleri de ekleyip, kavurarak pişirin Daha önce kavurduğunuz erişteleri de üzerine ekleyin Son olarak, soya sosunu ve hardalı 2 bardak suyla çırpıp tavukların üzerine ekleyin Suyunu çekene kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.