Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çiftlik, kebabı

Çiftlik Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çiftlik Kebabı



tavuk yemekleri - çiftlik kebabı nasıl yapılır

MALZEMELER:


* 400 gr kuşbaşı tavuk bonfile

* 2 iri patates

* 1 soğan

* 2-3 yeşil sivribiber

* 1 iri havuç

* 1 su bardağı taze yada dondurulmuş bezelye

* 3-4 diş sarımsak

* tuz, karabiber, kekik

* 2 yemek kaşığı salça

* 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI:


1 Tavuk kuşbaşıları yağsız tavaya alın ve yüksek ateşte suyunu çekene kadar pişirin

2 Sebzeleri yemeklik doğrayın salça ve baharatlarını ilave edip hepsini karıştırın

3 Tavukları ve zeytinyağını ilave edin, hafif karıştırın

4 Fırın poşetini çok az unlayın İçine harcı koyup ağzını kapatın Bıçakla 2-3 minik delik açın

5 Önceden ısınmış 220 dereceli fırında 40-45 dakika pişirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.