![]() |
Hindi Tandır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindi TandırTandırda Hindi - Hindi Nasıl Pişirilir - Tandırda Hindi Budu Nasıl Yapılır - Hindi Pişirme Tarifi Malzemeler: 1 adet hindi but (1 ![]() 4 su bardağı sıcak su 15 adet tane karabiber 2 adet mısır 2 çorba kaşığı tereyağı Sos için: 1 kahve fincanı su İki buçuk çorba kaşığı nişasta 2 adet kesmeşeker Tuz, karabiber, kekik Tarifi: Hindi budunu bütün olarak harlı ateşte sık sık çevirerek kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mısır taneleri yumuşayıncaya dek haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir kapta 1 kahve fincanı soğuk su ile nişastayı iyice karıştırıp tenceredeki suya ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Haşladığınız hindi budunu fırında pişirirken üzerinin kurumaması için fırın torbasına veya kapaklı fırın kabına almanız önemlidir! alıntı |
![]() |
![]() |
|