![]() |
Feslegenli Kremalı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Feslegenli Kremalı TavukFeslegenli Kremalı Tavuk Tarifi - Feslegenli Kremalı Tavuk Yapılışı - Feslegenli Kremalı Tavuk Nasıl Yapılır - Feslegenli Kremalı Tavuk Malzemeleri MALZEMESİ 600 gr ![]() 1 yemek kaşığı margarin 2 adet kuru soğan 3/4 su bardağı krema 3 sap fesleğen Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI Soğanları soyup şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Margarini bir tavada eritin ![]() ![]() ![]() Tavadaki yağa soğanları koyup 5 dakika pembeleştirin ![]() ![]() ![]() Not: Taze fesleğen bulamadığınız takdirde 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen de kullanabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|