Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
feslegenli, kremalı, tavuk

Feslegenli Kremalı Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Feslegenli Kremalı Tavuk



Feslegenli Kremalı Tavuk Tarifi - Feslegenli Kremalı Tavuk Yapılışı - Feslegenli Kremalı Tavuk Nasıl Yapılır - Feslegenli Kremalı Tavuk Malzemeleri

MALZEMESİ

600 gr tavuk göğüs eti

1 yemek kaşığı margarin

2 adet kuru soğan

3/4 su bardağı krema

3 sap fesleğen

Tuz

Karabiber


HAZIRLANIŞI

Soğanları soyup şeritler halinde doğrayın Tavuğu küçük küçük kesin Fesleğeni ince şeritler halinde kesin

Margarini bir tavada eritin Tavuk etini ekleyerek arasıra çevirerek 10 dakika pişirinPişmiş tavuk etini delikli kepçeyle bir tabağa alın

Tavadaki yağa soğanları koyup 5 dakika pembeleştirin Krem şantiyi ekleyip tuz, karabiber ve fesleğenle tatlandırın Bu sosa tavukları da katıp 5 dakika ısıtın


Not: Taze fesleğen bulamadığınız takdirde 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen de kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.