![]() |
Kırmızı Biberli Tavuk Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Biberli Tavuk Sarması![]() Malzemeler : 1 kg ![]() 2 adet açılmış ve ince dövülmüş tavuk göğsü 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 50 gr ![]() 3 diş sarımsak 1 çay kaşığı kimyon yarım çay kaşığı karabiber 2 adet taze soğan tuz Hazırlanışı: Kırmızı biberleri bir tarafından boyuna yarıp çekirdeklerini ve sapını çıkardıktan sonra tuzlu suda haşlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığımız tereyağlı karışımı tavukların üzerine sürüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Et kendi suyuyla pişiyor ve oldukça fazla su salıyor ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|