![]() |
Piliç Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Kapama![]() Malzemeler : 4 Adet Üst But 2 Adet orta boy patates 1 Adet soğan 2 Adet taze soğan 2 Adet havuç 2 Adet çarliston biber 2 Yemek kaşığı sıvı yağ 2 Adet marul yaprağı Yarım demet dereotu 2 Yemek kaşığı sıvı yağ 1 Yemek kaşığı salça 2 Su bardağı tavuk suyu Tuz Hazırlanışı: Soğanları soyduktan sonra yemeklik olarak doğrayın ![]() ![]() ![]() Üzerine iki yemek kaşığı salçayı da ekleyip bir süre kavurun ![]() ![]() ![]() En son olarak butları ve tuzu da ekleyip, kısık ateşte 1 saat kadar pişirin ![]() Sıcak olarak servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|