![]() |
Tavuk Etli Güveç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Etli Güveç![]() Tavuk etli güveç malzemeleri Yarım çay bardağı zeytinyağı 4 tavuk göğüs eti 400 gr mantar 2 domates 2 sivribiber 1 soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı acı biber salçası Tuz Karabiber Üzeri için 150 gr rendelenmiş kaşar peyniri 4 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tavuk etli güveç hazırlanışı: Soğanı piyazlık doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayarak ilave edin ve tahta kaşıkla karıştırarak çiğ görüntüsü kayboluncaya kadar pişirin ![]() Küp doğranmış domatesleri, sivribiberleri ve mantarları ekleyin ![]() ![]() ![]() Yemeği güveç kaplarına paylaştırın ve üzerine rendelenmiş kaşar peyniri döküp fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin ![]() ![]() Tavuk etli güveç artık hazır, afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|